Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında, ilçemiz genelinde yapılan ve Çanakkale Zaferini konu alan kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Pınar ALTUNBAŞ ilçe ikincisi olmuştur.

Mrt

Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfları olarak  Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programında  bizleri yalniz bırakmayan Kaymakamımız Sayın Ahmet KORKMAZ "a ve desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Fazlı YÜKSELE"e,Okul Müdürümüz Murat DOĞRUYOL"a ve Özel Eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

10 Tarım sınıfı öğrencileri ile okulumuzun arazisinde kiraz araları yabancı ot temizliği yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı  teşekkür ederiz.

Şbt

Sınıf öğretmenlerimiz ile okulumuz öğrenclerinden  9 Hayvan Sağlığı öğrencisi Ahmet GÜLMEZ"in velisini ziyaret edildi. Velimiz ile öğrencimizin durumu hakkında konuşuldu.

Şbt

Akıncılar İlçe Tarım Müdürü Ramazan BİRİCİK tarafından okulumuz öğrencilerine Doğru Gübreleme ile ilgili bilgilendirme amaçlı sunu gerçekleştirildi ve öğrencilerimizin soruları cevaplandı.

Şbt

Veli ziyaretleri ile öğrencilerimizi daha yakından tanımak, öğrenci başarısını olumlu yönde etkilemek, davranış sorunları olan öğrencilerin istendik davranışlar geliştirmelerini sağlamak, veli ile öğrenci arasında iletişimi artırmak ve okul - veli arasındaki iletişimi artırarak öğrencilerimizin daha başarılı olmasını sağlamak amacıyla veli ziyaretlerine önem veriyoruz

Sınıf öğretmenlerimiz öğrencimizin evine misafir olarak velilerimiz ile öğrencimizin durumu hakkında konuşuldu.

Ock

Okulumuz öğrencilerine, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü stajyer öğrencileri tarafından sağlıklı beslenmeyle ilgili seminer verilmiştir.

9-10/ Özel Eğitim sınıfı öğrecilerimizle HEDEF ve ÇEDES Projesi kapsamında Şehit Bayram Yüce Ortaokulu ile ortak program yapıldı.Bu program kapsamında etkinlikler yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü için çiçek satışlarımız başlamıştır.

Kas

Çedes ve Hedef Projesi kapsamında Kız Öğrenciler Ziraat Mühendisi Oluyor Projesi  Atatürk,Cumhuriyet ,İmam hatip Ortaokulu, Şehit Sezai Seven Ortaokulu, Şehit Bayram Yüce Ortaokulu ve Toki Kösedağ İlkokulu/Ortaokulu ziyaret edildi.

Kas

9/10.Sınıf özel eğitim öğrencilerimiz ile lavanta ayıklama işlemi yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

11 tarim sınıfı ile domatesler toplanıp sera temizliği yapıldı.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize çalışmalarında dolayı teşekkür ederiz.

Kas

10 hayvan sağlığı sınıfı ile domates fidesi bozumu yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Özel Eğitim Orta-Ağır sınıfı ile laboratuvarımızda  çilek ekimi yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizle kokopitler çilek ekimi için hazırlandı ve lavanta temizliği yapıldı.