Haz

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında Hedef Projesi İyi örnekler sergisinde okulumuz adına sunum yapıldı.

Haz

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında okulumuz uygulama arazisini Emine Birler Anaokulu ziyaret etmiştir. Kendilerine bu güzel ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.ÇEDES Projesi kapsamındadır.

Nis

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi

Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü Tıbbı Aromatik Bitkiler

programı

Dr.öğr. Üyesi Esma Özhüner

Dr.öğr.üyesi Elif Karaca

Dr.öğr.üyesi Ruhan Altun anayurt

Tarafından online konferans araçılığı ile okulumuz öğrencilerine

-Tıbbı ve Aromatik bitkilerin önemi ve yetiştiriciliği

-Dikey bahçeler

-Tarımda Kimyasal Maddelerin Kullanımında İş Sağlığı ve Güvenliği

Konulu eğitim faaliyeti   gerçekleştirildi.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında okulumuzda ilk civcivimiz doğdu.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında yoncada ve buğdayda sıvı gübreleme uygulaması yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TAKVİMİ GÖRSELDEKİ GİBİDİR.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülem Hedef Projesi kapsamında 9.sınıf özel eğitim öğrencilerimize harç hazırlığı, viol hazırlığı,tohum ekimi, fide üretimi  uygulamalı olarak öğretildi.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde 9 hayvan sağlığı öğrencileriyle birlikte kuluçka makinesine cins tavuk yumurtası konulmuştur yumurtadan tavuğa geçiş aşamaları uygulamalı olarak süreç takibi yapılacaktır.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında okul uygulama arazimizde yetiştireceğimiz sebze fideleri Nisan ayının 20'sinden sonra satışa sunulacaktır.

Şbt

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında okulumuzun serasında bulunan domatesleri ipe alma ve budama işlemi 10 tarım sınıfı ve 10 hayvan sağlığı sınıfı öğrencileri tarafından yapıldı. Öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında, okulumuzda özel eğitim öğrencileri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası sonrası dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Turnuva birincisi Seda AY olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuzca düzenlenen masa tenisi turnuvası sonrası dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Turnuva birincisi Yunus Emre Şimşek olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul müdürümüz Murat DOĞRUYOL ve okulumuz Özel Eğitim öğretmenleri Belediye Başkanı Sayın Fazlı YÜKSEL'i makamında ziyaret etti. Okulumuza verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fazlı YÜKSEL'e teşekkürlerimizi ilettik.

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 11 Tarım sınıfı öğrencileri ile  Peroler-Enli Erkenci fasulye ekimi uygulaması yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef projesi kapsamında okulumuzda rehber öğretmenimiz Bahaddin YAŞAR tarafından 11.sınıf ve 12.sınıflara Milli Savunma Üniversitesi ve Polis Meslek Yüksekokulu tanıtımı yapıldı.