SİVAS / SUŞEHRİ - Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizle kokopitler çilek ekimi için hazırlandı ve lavanta temizliği yapıldı.

Kas

11 tarim ve 12 tarım sınıfları ile kokopitlere çilek ekimi gerçekleştirildi.

Kas

Özel Eğitim öğrencilerimizde temiz çevre bilinci oluşturabilmek için öğrencilerimizle okul çevresi temizliği yapıldı.

Kas

Eski serada kıvırcık ve iceberg Fide ekimi tamamlandı.

Kas

Suşehri Şehit Bayram Yüce Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman DEMİRDÖĞEN okulumuza ve arazimize ziyarette bulundu.

Ekm

10 Proje sınıfı ile kümesin etrafındaki otları toplayıp tavuklar için arpa ekimi yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

10 Tarım sınıfı öğrencilerimiz ile okulumuz  uygulama arazimizde yabancı ot temizliği yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

11 Tarım,11 Hayvan Sağlığı,12 Hayvan Sağlığı,9 Hayvan Sağlığı ve 9 Proje sınıfları ile okulumuz arazisindeki seramızın naylon kaplama,bakım,tadilat ve kaynak işlemleri gerçekleştirildi.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fikri ÇEVİK tarafından '' Mevlid-i Nebi Peygamber Sevgisi '' konulu  Mevlid-i Nebi anma programı icra edildi.

Eyl

Okulumuz öğrencileri ile uygulama arazimizde yabancı ot temizliği yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz uygulama arazisinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimize dronla ilaçlama eğitimi verildi.

Eyl

Özel Eğitim sınıfımızla birlikte aleovera ve gözyaşı çiçeğinde kök ayırma ve toprak değişimi işlemi yapıldı.

Eyl

10 Tarım sınıfı öğrencilerimiz ile domates kurutma işlemi yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

11 Tarım Öğrencilerimiz ile okul uygulama arazimizde fasulye hasadı gerçekleştirildi.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.