Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef proje kapsamında 9 tarım sınıf öğrencileri ile arazide kiraz ağaçlarına fungusit olarak kullanılan bakır (II) sülfat ve sönmüş kirecin bir karışımı olan bordo bulamacı uygulaması yapıldı .Plasmopara viticola mantarının  neden olduğu bağ mildiyosü hastalığı başta olmak üzere bağ bahçe ve fidanlık bitkilerinde görülen mantar hastalıklarına karşı kulanılır.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 9.Sınıf öğrencilerimize kazanım deneme sınavı yapıldı.

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinaörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında uygulama seralarımızda 9 Tarım sınıfı öğrencilerimiz ile domates fidelerin de Fusarium oxysporum f.sp.radicis-lycopersici mantar bitki patojenlerinin ve salatalık fidelerin de Rhizoctania solani mantar türlerinin sebep olduğu kök çürüklüğü hastalığı tespiti ve tanımlanması uygulama olarak işlendi.

Okulumuz özel eğitim öğrencileri İş Eğitimi ve Meslek Ahlakı dersi kapsamında okulumuzda bulunan çiçekleri sulamış ve satışı yapılacak ürünlerin paket etiketlerinin kesim işlemlerini gerçekleştirmişlerdir.

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında özel eğitim öğrencilerimiz için 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Suşehri Gençlik Merkezi ile etkinlikler gerçekleştirildi.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 10. sınıf ve 12. sınıf tarım öğrencilerimizle bitki atıkları kullanılarak torf yapımı uygulaması yapıldı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okul müdürümüz Murat DOĞRUYOL Vizyon58 kanalında Tarım Saati programına katıldı.Okulumuzu konuk eden  Sayın Murat Sulakçı ve Vizyon58 ailesine teşekkür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 10 ve 11.Tarım sınıfı öğrencilerimiz ile salatalık ve domates fidelerimizl toprakla buluşturduk.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 10. sınıf Tarım alanı öğrencilerimiz ile Tarım dersi öğretmenimiz rehberliğinde okul arazimizden hasat edilen buğdaylar, köy değirmeninde organik una çevrilmiştir.

Kas

11.Ayın 11'inde saat 11.11'de bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında  fidan dikme etkinliğine öğretmen ve öğrencilerimizle beraber katılım gerçekleştirdik.Bu etkinlikte emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederiz.

Kas

Kurtuluş Savaşının Başkomutanı,Cumhuriyetimizin kurucusu,Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84.yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında öğrenci gelişim modülüne kişisel bakım ve temizliğe yönelik olarak öğrencilerimize diş fırçası dağıtımı gerçekleştirildi.

Kas

Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfları olarak düzenlediğimiz özel eğitim öğrencilerinin sosyalleşmesi, sosyal becerilerinin artması ve toplumsal yaşama uyum sağlaması amacıyla Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen Hamburger Yeme Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta Sayın Belediye Başkanımız Fazlı YÜKSEL'e, Okul Müdürümüz Murat DOĞRUYOL'a ve Özel Eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında  11 Tarım sınıfı öğrencilerimizle Tarım dersi öğretmenimiz rehberliğinde bağ bahçesinde mekanik mücadele yöntemi kullanılarak yabancı ot temizliği yapıldı.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 10 Tarım sınıfı öğrencilerimizle Tarım dersi öğretmenimiz rehberliğinde okulumuz uygulama arazisinde buğday ekimi yapılmıştır.