Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

05355942952 MÜDÜR YAR.
Taşköprü Mahallesi 1. Ülkü Sokak No2 Kat 3
Vizyon
Tarımın her sorununa çözüm üretebilecek kadar uzman, Kendini sürekli yenileyen, Yüksek kaliteyi hedefleyen gençlerin yetiştiği bir okul olmayı hedefliyoruz. Bütün öğrencilerimizin geliştiği, hayata ve bir üst öğrenime hazırlayan, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerimizin işbirliği ile önce Suşehri ilçesinde sonra Sivas’ta ve Türkiye´de "başarılı ve örnek okul" olmaktır.
Misyon
Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek,saygı,hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek,geleceğin Türkiye´sini şekillendirmeye katkıda bulunabilmek için; Tarımsal ve ekolojik kaynakların sürdürülebilir kullanımını sağlamak, Kırsal alanda tarımsal üretimi,verimliliği ve çeşitliliği arttırmak, Ülkemiz ve bölgemizin ihtiyacı olan nitelikli insanlar yetiştirmek, için varız...
Öğretim Şekli :ÖRGÜN
08.00-17.20
minibüs
yok
Yerleşim Yeri
ilçe merkezine yaklaşık 500 mt mesafededir. Tüm kurumlara yürüyerek gidilebilir. Ayrıca ilçe içinde dolmuşlar vardır.
İlçe Merkezinde